Barrunda på Söder – så lyckas du!

Är du sugen på att dra ut med kompisarna, men vill slippa fullproppade klubbar där man inte kan höra vad sällskapet säger på grund av musiken? Då kan en barrunda vara alternativet för dig. Det finns många riktigt bra barer runt om i Stockholm som du kan välja mellan och en mycket vanlig plats för den här typen av utgång är Söder. Söder om stan kan du hitta allt från elegantare barer och restauranger till de mest avslappnade alternativen. Musiken varierar kraftigt, men det alla har gemensamt är den sköna stämningen som råder.

För att lyckas med en riktigt bra barrunda är det inte så mycket som behövs. Du behöver ha ett roligt sällskap med dig, pengar i fickan, ha åldern inne och veta vilka platser som ska besökas under kvällens gång. Har du sett fram emot barrundan väldigt länge, kanske genom behandlingar från Nordic Hair och med en ny outfit redo, så vill du säkerligen att kvällen ska gå så bra som möjligt. Det lyckas du med genom att vara förberedd. Vi säger inte att du ska skriva en lista på alla barer och krogar som ni ska gå till, men att ha koll på de olika platserna hjälper.

Den bästa barrundan

Vilka platser är det då ni bör ta er en titt på? Här nedan har vi samlat tre av Söders absolut bästa alternativ.

Paradiso

På Paradiso får ni inte bara ta del av ett stort sortiment av olika typer av romer. Ni har även möjlighet att njuta av den smakfulla inredningen, den sköna musiken och drinkar av alla dess slag. För den som är mer inne på öl så finns det även en komplett öllista med både klassiker och mer unika alternativ. Naturligtvis kan man även njuta av väldigt god och professionellt tillagad mat.

Himlen

Himlen är den perfekta baren för den som älskar fantastisk utsikt utan dess like. Denna skybar hittar ni inne på söder och ska vi vara ärliga så är bara utsikten i sig värd ett besök. Hela 104 meter ovanför marken kan ni njuta av goda drinkar, både traditionella drinkar och vissa med en liten twist. Vill ni passa på att äta så se till att boka bord. Det är allt annat än ovanligt att den här barnen är fullbokad.

Morfar Ginko

En barrunda behöver hållas igång för att den ska fortsätta vara rolig och då är det utmärkt att pigga upp stämningen med ett besök hos Morfar Ginko. Här kan du räkna med att det aldrig blir en tråkig stund och det är tack vare all underhållning som baren erbjuder. Det är t.ex. inte helt omöjligt att det kommer vara en underhållande spelning när ni är på plats eller kanske kommer ni en dag då det är musikquiz som gäller.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 Bitterbar – Allt om barer!