En bar får människor att må bra

En bar är det perfekta mötesstället för en date. Om du slutar upp och leva i en melodram och planerar dina utekvällar lite bättre så kommer du få större utdelning av dina besök. Det finns några regler som kan vara bra att följa vid ett barbesök.

Bli inte förälskad i tjejen som jobbar i baren. Hennes jobb är att vara trevlig mot kunderna, men det betyder inte att man ska uppfatta hennes vänlighet som ett intresse, hon befinner sig på jobbet och har säkert andra planer.

Ha inte för höga förväntningar. Det finns människor som älskar att avvisa alla kontaktförsök och bara vill umgås med sina vänner. Om det vore lätt att få mobilen full av nya nummer, varför skulle så många män sitta i baren och prata om sport?

Att finna den rätte

Det finns många dejtingsajter om du tröttnat på barhäng. Nätdejting Tips kan ge dig hjälp att finna den sajt som passar dig bäst. Det digitala dejtandet kan säkert kombineras med en analog träff på en bar. Det finns inget finare än kärleken med stort K. Om din date är fotbollsspelare kan du överraska med att ta med henne till en sportbar. Men se till att läser igenom Zlatan biografin innan daten så att ni har något att snacka om. Om du inte vet att Zlatan började sin karriär i Ajax ligger du nog risigt till.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 Bitterbar – Allt om barer!