Möt våren med en jacka från NA-KD

Våren är här och det spritter i kroppen vid åsynen av den nya kollektionen av jackor. Med det stora utbudet av vårjackor från NA-KD är du redo att kliva in ut i vårsolen och sedan fortsätta till den lokala baren. Jackorna finns i lätta moderna modeller liksom cool och ruffig stil. Oavsett vad du söker finns något som passar utelivet på stan. Vårmodet går i naturnära färger som gärna smälter in i omgivningen samtidigt som designen är trendig. Samtliga jackor fungerar dessutom fint med årets färg som går i lila. Nu lämnar vi förra årets mode och släpper fram vårens nya trender.

Klassisk trenchcoat

Modellen har varit med länge och kommer alltid vara modern. Den är tillräckligt lång för att hålla ute svala vårvindar och är dessutom enkel att slänga över armen när du trängs vid baren. En klassisk modell finns i marinblått, men i vår finns även en oversize-modell med säckiga ärmar och tydliga detaljer i designen. En annan modell i svart eller grönt PU-material ger en tuffare look, ett material som även är lätt att torka av efter en livad kväll på stan.

Dubbelknäppta kappor

För dig som gillar kappor finns det många varianter beroende på hur den ska användas. Den klassiska kappan slutar strax ovanför knät med öppet bröst, dubbel bröstknäppning och stilren design. En modern modell av PU-material ger ett klockformat intryck och de finns i svart eller beige. Den korta dubbelknäppta modellen slutar vid höften och har en lös passform med hög krage.

Stort utbud av jackor

Vilken typ av jacka du väljer beror på din egen stil, men även din önskan att smälta in eller sticka ut när du kliver in i baren och möter folk. För uteliv på stan finns det både klassiska och och tuffa jackor. De är ett bra val där dagarna övergår i varmare temperaturer och ger utrymme för såväl kjol och byxor att synas. En jacka är dessutom enkel att hänga över stolen när du är ute och den undgår att bli trampad på av förbipasserande. Bikerjackan förknippas med coolare stil, men denna modell kommer även i en stilren design med en känsla av lyx. En tunn och somrig jacka av ekologisk bomull ger ett intryck av att sommaren är på ingång och den passar därför under slutet av våren när solen börjat värma. Självklart finns jeansjackan och denimtygerna med även i årets kollektion av vårjackor.

Jackor som håller kvar värmen

Den tuffa bomberjackan i teddy behåller sitt ruffiga intryck och är en bra övergång för dig som gillar stilen och vill ha en varmare jacka under våren. Teddyjackan finns även i vitt och den ger ett mjukt intryck som bryter av mot en i övrigt lite tuffare stil. Dunjackan dröjer sig kvar i en kort modell i vadderad design och tydliga sömmar. När kvällarna fortfarande är kalla är dessa ett bra alternativ både på vägen hem från baren och när du slår dig ner på en uteplats.

Vårens utstickare

En av årets utstickare är den rutiga jackan av längre modell med skärp i midjan och stora utanpåliggande bröstfickor med lock. Det coola PU-materialet syns även här i en midjekort jacka som ger ett kaxigt intryck. Unikt för säsongen finns denna jacka i både orange och brunt som bryter av från vårens pastellfärgade natur och bidrar med en ton av höstfärger. I år tar överskjortan mer plats och finns i modeller av fuskmocka och teddy.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 Bitterbar – Allt om barer!