Så planerar du bardejten

Att planera en dejt kan vara pirrigt och svårt. De flesta vill ha en avslappnad miljö med möjlighet att kunna prata ordentligt. Att ta en öl eller en drink på en bar är ett utmärkt sätt att lära känna varandra under lättsamma omständigheter. Vissa barer lämpar sig dock bättre än andra för dejtande. Här hittar du tips på hur du planerar den bästa bardejten.

Hitta en passande dejt

Första steget till en lyckad bardejt är att hitta en person som vill gå till en bar med dig. Tack vare dagens teknologi finns det massor av olika dejtingsidor online där du kan hitta en passande dejt. Hos dejtingsidor.se kan du enkelt jämföra de olika sajterna och välja den som passar dig bäst. Här hittar du recensioner och utförliga beskrivningar över populära dejtingsidor som Match, Elitsinglar och Be2. Här hittar du även en ordlista för nätdejtande vilken kan vara användbart om det är första gången du provar på lyckan att hitta kärleken online. Statistik visar att många yngre använder olika appar medan personer över 35 år föredrar traditionella dejtingsidor som Match. Färska siffror visar även att trenden med att hitta en dejt online fortsätter att öka. Under coronakrisen har användandet av dejtingappar ökat och även antalet användare har ökat. Med andra ord har du stor chans att hitta en passande dejt online!

Välj en mysig bar

Det är viktigt att du tar med din dejt till en bar som är mysig och lagom romantisk. Det är bra om det finns människor runt omkring, men det viktigaste är att ni kan tala ostört med varandra. Gå gärna till en bar som du känner till sedan tidigare.

Undvik barer med för hög ljudnivå

Ni bör undvika barer med för mycket folk och för hög ljudnivå. Syftet med en dejt är att ni ska lära känna varandra bättre, men om det är en stökig bar kan det bli svårt.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 Bitterbar – Allt om barer!