Törstig? Bygg din egen bar hemma!

Att blanda drinkar är nästan lika kul som att dricka dem. Råkar du ha en källare till övers som du inte riktigt vet vad du ska göra med, är en alldeles egen bar en investering som säkerligen betalar sig i längden.

 

Det finns så klart många saker att tänka på när du ska bygga din egen bar och endast fantasin sätter gränserna för hur du kan inreda den. Det och plånboken. Det kan lätt dra iväg med kostnader om du verkligen ska gå all in, så det smartaste är att försöka göra det mesta av jobbet själv.

 

Så här kan din hemmaoas bli verklighet:

 

Kavla upp ärmarna och börja såga
För att bygga en bar behöver du råmaterial för att skapa bänkskivor, panel och socklar. Brädor är billigt och att såga några väggar i samma storlek är ingen större konst. Införskaffa materialet du behöver online, det är billigast. Där hittar du också prisvärda skåp och annat du behöver för din bar.

 

Köp coola bartillbehör second hand
Visst, det kan vara schysst att ha några splitternya mixers som aldrig använts förut, men barrekvisita från förr är ofta mycket coolare än moderna varianter. Fynda på Tradera eller någon liknande köp- och säljsajt, där du får jättefina saker för en spottstyver. Där hittar du även lite större, men ack så viktiga måsten, som barstolar och bord.

 

Låna till det lilla extra
De bästa barerna har något som sticker ut från mängden. Ett biljardbord med leopardfärgad duk, ett retrodoftande flipper, en slotmaskin eller kanske en gigantisk uppstoppad flamingo som matchar dina färgglada drinkar. Nödvändigt för stämningen, men det kostar. På advisa.se/låna-pengar/ kan du läsa om villkoren för privatlån och om hur du låter flera olika banker återkomma med sina bästa erbjudanden. Kom ihåg att ett lån med bra ränta ofta kan vara en riktigt smart investering, speciellt om du använder pengarna för att hotta upp din bostad.

 

Ta en kryssning
Sist men inte minst, införskaffa lämpliga drycker! I egenskap av drinkproffs vet du så klart redan att Systembolaget är ett allt annat än billigt alternativ. Boka därför nästa kryssning till grannarna i öst och börja bunkra upp inför hemmafesten.

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 Bitterbar – Allt om barer!