Flirta på krogen

Det är egentligen ingen svår konst att flirta på krogen. Läs denna korta guide och häpna. Vem som helst kan få kontakt med någon snygg och trevlig bara de vill.

 

Klä dig så att du trivs

Alla vet vad som menas med detta. Det är viktigt att man inte klär sig på ett sätt som utstrålar att man försöker vara någonting man inte är. Ingen tycker att det är attraktivt med folk som ger intryck av att tycka att de själva inte duger och känner sig tvungna att spela någon annan för att folk ska finna dem intressanta. Se därför till att göra just det som rubriken uppmanar till. Sätt på dig kläder du trivs i som du själv tycker är snygga. Denna trivsel och bekvämlighet kommer fånga andras uppmärksamhet.

Välj uteställe väl

Här kommer några tips om bra flirt-uteställen i Sveriges största städer. Säkerligen finns det lika bra etablissemang i Sveriges alla städer. Bra ställen i Göteborg. Uppsala har alltid varit en redig flirtstad, som på senare tid mognat ännu mer. Malmö går inte heller av för hackor och har definitivt sina pärlor. Tack vare förmånliga företagslån har många nya krogar kunnat ploppa upp, vilket är mycket trevligt.

Hotellbarer är hett i Stockholm just nu och lämpar sig väl för lite oskyldigt flirtande.

Gå ut själv eller med en (och bara en) kompis

Det är svårt att gå upp till någon som står mitt i en klunga av människor. Det blir som att man har en publik som dömer ens varenda steg. Detsamma gäller förstås för dem som vill komma upp till dig. Du kommer skrämma bort merparten av dem om du går ut med hela ditt kompisgäng. Rent strategiskt är det bättre att antingen gå ut själv eller med en kompis. Gärna en god vän så att du känner dig riktigt avslappnad. Berätta gärna för kompisen vad du har för avsikter med kvällen så att han eller hon inte blir besviken när du mer eller mindre tvärt fokuserar på din potentiella flirt istället för kompisen.

Ta det lugnt i samtalet

När samtalet sedan är igång gäller det att andas och ta en sak i taget. Det är inte ett kortdistanslopp där du ska berätta så mycket som möjligt om dig själv på så kort tid som möjligt. Snarare tvärtom – ta det lite försiktigt och ställ gärna många frågor om personen du pratar med. Om du lyfter bort fokus från dig själv är det mycket bra. Dessutom gillar dem flesta att få berätta om sig själva. Allteftersom samtalet har sin gång kommer du naturligt känna om du vill ta flirten vidare till nästa steg eller inte. Ju mindre berusad du är desto lättare kommer du kunna avgöra om det här är något för dig eller inte.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 Bitterbar – Allt om barer!